Interieurontwerp "Een woning is, net zoals zijn bewoners, steeds in verandering."

Interieurontwerp Antwerpen

Interieurontwerp met een twist

Denkt u bij interieurontwerp ook meteen aan glossy woonmagazines

Maar al te vaak denken we bij interieurontwerp en binnenhuisarchitectuur meteen aan stralende advertenties van trendy woonwinkels. Zij toveren steeds prachtige interieurs tevoorschijn en plaatjes die helemaal kloppen. Maar zijn hun ontwerpen ook echt leefbaar?

Dat is net waar het interieurontwerp van Home Again het verschil maakt. Ook in onze ontwerpen staat design en esthetiek voorop, maar nooit ten koste van praktisch wooncomfort. Doordat we interieurontwerper én professional organizer zijn, hebben we namelijk een bijzondere kijk op ruimte en vooral de praktische indeling ervan.

Uw leefruimtes moeten gezellig en sfeervol zijn, maar ook aan handige opbergruimte moet worden gedacht. Enkel zo kan u uw interieur nu en in de toekomst zonder al te veel moeite net en opgeruimd houden.

Groeit uw huis mee met uw gezin?

  • De logeerkamer is op onverklaarbare wijze omgetoverd tot extra opslagruimte terwijl u er eigenlijk een thuiskantoor in wou maken?
  • De kinderen zijn het huis uit en dus heeft u een kamer vrij om de ensuite dressing te bouwen waar u al zo lang van droomt?
  • Uitgekeken op uw huidig interieur en zin in iets nieuws?

 

Een ruimte opnieuw inrichten of er een nieuwe bestemming aan geven, is niet eenvoudig. We beginnen namelijk meestal niet met een blank canvas, maar met een bestaande, ingerichte ruimte. Vaak zijn er ook wel enkele meubelstukken of decoratieve elementen waar we aan gehecht zijn en geen afscheid van willen nemen. Die moeten dus in het nieuwe interieurontwerp opgenomen worden. Nieuwe en bestaande elementen integreren in één harmonieus geheel, dat is precies onze sterkte.

 

Wat mag u van ons interieurontwerp verwachten?

We starten altijd met een kennismakend gesprek bij u thuis. Vanuit Boechout komen wij in heel Antwerpen, maar ook elders in Vlaanderen, ter plaatse. Tijdens zo’n plaatsbezoek krijgen wij een beter beeld van de ruimte, van uw wensen en van uw persoonlijke smaak. Hoe we nadien verder gaan? Dat hangt van u af…

Mondeling advies op locatie
Bent u een handige doe-het-zelver? Met onze tips over kleur, schikking en materiaalkeuze kan u zelf aan de slag!

Beperkt schriftelijk advies
We gieten een doordacht interieuradvies in een uitgewerkt plan. Daar hoort ook een plattegrond bij.

Uitgebreid schriftelijk advies
Met interieuradvies, een plattegrond én een realistische voorstelling heeft u een volwaardig plan van aanpak.

Advies bij materiaalkeuze
U weet wat u zoekt, maar vindt het niet in de winkel? Of u blijft twijfelen? Wij gaan als personal shopper met u mee!

 

Uiteraard wordt elk van deze stappen voorafgegaan door een duidelijke prijsofferte. Zo weet u exact waar u aan toe bent en komt u nooit voor verrassingen te staan.

 

Benieuwd hoe uw huis er kan uitzien?

U hoeft alleen maar even contact met ons op te nemen om geheel vrijblijvend kennis te maken en een prijsofferte te ontvangen. Die zal u, net zoals onze ontwerpen, zonder twijfel aangenaam verrassen!

 

Enkele voorbeelden: