Binnenhuisarchitect, vastgoedstylist én P.O in 1
1 partner voor een werkbare totaaloplossing

Over binnenhuisarchitect Hilde De Lepeleire

Even kennismaken?

U laat uiteraard niet zomaar eender wie toe in uw huis. Daarom stellen we ons graag even aan u voor.

Geen klassieke binnenhuisarchitect

Bezieler van Home Again is Hilde De Lepeleire. Als moeder van 3 zonen en actieve onderneemster beseft zij maar al te goed welke uitdagingen een modern huishouden met zich meebrengt. Orde en structuur zijn daarbij cruciaal. Bij Home Again kan Hilde haar passie voor sfeervol wonen en haar gedrevenheid om alles netjes op orde te houden optimaal combineren.

Een echte professional met de juiste skills

Verwacht u vooral niet aan interieuradvies louter op basis van intuïtie en buikgevoel. Deze binnenhuisarchitect heeft wel degelijk een stevig academisch parcours afgelegd en alle juiste opleidingen gevolgd om u een deskundig en geargumenteerd advies te verlenen! We streven wel een open en persoonlijke communicatie na, maar ook een professionele aanpak is verzekerd.

Hier heeft Hilde haar expertise vergaard

  • Opleiding binnenhuisarchitectuur bij IVB Nederland
  • Opleiding Professional Organizer bij The Get Organized Company in Nederland
  • Diverse Masterclass opleidingen bij NBPO (Nederlandse beroepsvereniging voor Professional Organizing)
  • En jarenlange ervaring in the field uiteraard

 

Discretie verzekerd!

Professional Organizing, immostyling of binnenhuisarchitectuur, daar is een stevige portie vertrouwen voor nodig. U laat ons immers toe in de privacy van uw huis of kantoor. Ook intensieve communicatie is onmisbaar om uw project tot een goed einde te brengen.

Daarom zetten we maximaal in op: vertrouwen, discretie en een open communicatie. We gaan professioneel, doelgericht en daadkrachtig te werk, maar ook wat humor af en toe weten we best te smaken. Kwestie dat u weet waaraan u zich mag verwachten

  • Hilde De Lepeleire

  • Professional organizer – Vastgoedstyliste – Interieurarchitect

 

Zeg maar Hilde!

Wil u graag even persoonlijk kennismaken en uw project vrijblijvend met ons bespreken? U hoeft ons alleen maar even te contacteren en ons uit te nodigen en we komen met plezier naar u toe.