Vastgoedstyling Dat is uw huis optimaal presenteren voor een maximale verkoopprijs!

Vastgoedstyling

Uw huis laten inrichten voor verkoop? Slim gezien!

Het huis waar u zo graag gewoond heeft, geraakt maar niet verkocht of verhuurd?

 

U heeft zoveel mooie momenten beleefd in uw huis en toch geraakt het maar niet verkocht. Natuurlijk hebben potentiële kopers heel wat keuze en zijn ze kritischer dan ooit, maar ligt het echt daaraan?

U heeft mogelijks al overwogen om de vraagprijs te verlagen of nog meer publiciteit te maken, maar heeft u al eens aan immostyling of vastgoedstyling gedacht? Uw huis laten inrichten voor verkoop of verhuur door een ervaren vastgoedstyliste is een budgetvriendelijke en relatief snelle oplossing om uw huis vlot verkocht of verhuurd te krijgen en wel aan de vraagprijs die ú in gedachten heeft.

 

Waarom uw huis laten inrichten voor verkoop of verhuur door een professional?

Potentiële nieuwe bewoners bekijken uw pand helemaal anders dan u zelf. U zal vooral de troeven opmerken terwijl zij zich eerder zullen focussen op de minpuntjes. Ze willen zich immers vooral behoeden voor onaangename verrassingen na de aankoop. Niet geheel onlogisch en dat doet u vast zelf ook als u een woning wil kopen, toch? Waarom dus niet een vastgoedstylist inschakelen om uw pand eens door de ogen van een buitenstaander te bekijken?

 

Hoe wij potentiële kopers / huurders overtuigen

U kan zich perfect inbeelden hoe de verschillende ruimtes ingedeeld kunnen worden. U heeft er namelijk lange tijd in gewoond, maar zien anderen dat ook? De meeste kopers kunnen zich maar moeilijk een beeld vormen van het potentieel van een lege ruimte. Uw huis tijdelijk laten inrichten voor verkoop is daarom zeker niet onverstandig. Met enkele meubels of zelfs met kartonnen dummy meubels ziet de ruimte er aangekleed, bewoonbaar en vast ook aantrekkelijker uit.

Zijn de verschillende kamers wél nog ingericht, dan is het vooral zaak om de inrichting zo neutraal mogelijk te houden. Over smaak en kleuren valt niet te twisten en de nieuwe eigenaar kan de inrichting uiteraard geheel naar eigen wens aanpassen, maar toch… Kopers zullen eerder aangetrokken zijn door een woning met een neutrale inrichting dan door eentje met een ouderwets of sterk persoonsgebonden interieur. Een laagje witte verf, de persoonlijke foto’s eventjes uit het zicht zetten en het aantal decoratieve beeldjes beperken tot een absoluut minimum, kan al wonderen doen.

 

 

Het zijn maar enkele van de vele tips die wij als ervaren vastgoedstyliste met u delen. Bij Home Again hebben we ons bovendien gespecialiseerd in immostyling, professional organizing én in interieurontwerp. Deze unieke combinatie laat ons toe om uw pand vanuit verschillende ooghoeken te bekijken. Door gelijktijdig op deze 3 domeinen in te zetten, ziet uw pand er verrassend anders uit. Misschien wil u zelfs helemaal niet meer verhuizen…

 

Waarvoor kan u bij ons terecht?

  • Praktisch advies om uw woning aantrekkelijker te maken waarmee u zelf aan de slag kan
  • Een leegstaande ruimte inrichten met meubels, (kartonnen) dummy meubels en/of bijhorende decoratie
  • Een volledige inrichting gebaseerd op een doordacht interieurontwerp

 

Vastgoedstyling naar ieders budget

Zelfs met een beperkte investering kan u al heel wat meerwaarde creëren. Neem gerust even contact met ons op om de mogelijkheden en onze tarieven voor advies of totaalinrichting geheel vrijblijvend te bespreken. We hebben oplossingen voor ieders budget!

 

Uw pand is verkocht?

Nu is het tijd om in te pakken en te verhuizen naar uw nieuwe droomwoning. Ook daarvoor kan u trouwens op onze service rekenen. Onze inpakkers komen u een handje helpen om uw kostbare bezittingen gestructureerd in te pakken zodat ook de uitpak in de nieuwe woonst vlot en overzichtelijk verloopt.

 

 

Enkele voorbeelden: